Taal wijzigen

Word jij onze nieuwe stagiair Junior Accountmanager/ Commercieel Medewerker?

Topdek heeft een uitdagende stageplek voor studenten die het vak Junior Accountmanager of Commercieel Medewerker ambiëren. Leer meer over alle aspecten van verkoop en de administratieve processen. Neem een inkijkje […]

Stageplek junior accountmanager - commercieel medewerker bij Topdek

Topdek heeft een uitdagende stageplek voor studenten die het vak Junior Accountmanager of Commercieel Medewerker ambiëren. Leer meer over alle aspecten van verkoop en de administratieve processen. Neem een inkijkje in de maritieme wereld en de toegevoegde waarde van ons Topdek 2G kunststof teakdek product.

Topdek is een jong sterk groeiend bedrijf, samen met zusterbedrijf Topcats en RAM® Mounts Benelux bestaat de organisatie uit ongeveer 33 enthousiaste en gedreven medewerkers. Het bedrijf heeft de ambitie de komende jaren in de Benelux, maar ook elders in Europa verder te groeien.  Als officieel SBB leerbedrijf bieden wij de volgende leerplek aan:

Stagiair Junior Accountmanager/Commercieel Medewerker

Locatie: Lelystad – Apolloweg 88, 8239 DA

Fulltime: 40 uur

Start: april 2024

Wat ga je doen & leren op je stageplek?

Als stagiair commercieel medewerker/junior accountmanager ben je direct betrokken bij de verschillende commerciële activiteiten van Topdek. Belangrijke taken tijdens jouw stage zijn:

 • Ondersteunen van de internationaal accountmanager; 
 • Identificeren van potentiële klanten en marktkansen;
 • Contacten met klanten onderhouden;
 • Orderverwerking;
 • Opstellen en opvolgen van offertes;
 • Acquisitie;
 • Ondersteunen bij het uitzoeken en verwerken van product updates.

Wat bieden wij? 

 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Genoeg ruimte om te werken aan opdrachten vanuit school;
 • Goede secundaire voorwaarden;
 • Informele en gezellige werksfeer;
 • Een afwisselende en leerzame stage binnen een super enthousiast jong team van een groeiend bedrijf.

Duur stage:

Wij zoeken een stagiair die per september kan beginnen bij ons aan een meewerkstage. Eerder beginnen kan in overleg. Ook kan er gekeken worden om in de vakantieperiodes als oproepkracht aan het werk te gaan!

Meer over Topdek

SBB Erkend leerbedrijfTopdek is sinds 2007 het alternatief voor teak en is een van de eerste spelers in de markt. Topdek 2G is gefabriceerd in de hoogste kwaliteit met een zeer fraaie en realistische uitstraling door de toepassing van het unieke tweede generatie product. De kunststof teak producten zijn breed toepasbaar waarbij het beste advies, het mooiste resultaat en een uitstekende service key zijn. Topdek richt zich naast de vervangingsmarkt tevens op de productie van dekken voor nieuwe sloepen, motorjachten en zeilschepen in samenwerking met het distributie en dealernetwerk. Ieder project groot of klein wordt door ons met de juiste prijs in de hoogste kwaliteit geleverd.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief of presentatie via e-mail naar Carmen onder vermelding van “Stagiair Junior Accountmanager/Commercieel Medewerker” – [Jouw Naam]”. We kijken ernaar uit om van je te horen!