Taal wijzigen

Crown Yachts, opgericht in 1962, is een scheepsbouwer uit Leiderdorp. Hier bouwen zij met moderne middelen en ouderwets vakmanschap, onder perfecte omstandigheden, kwalitatief hoogwaardige stalen jachten. Jachten die aan de huidige (CE) normen voldoen. In 2003 hebben zij het leveringsprogramma andermaal een grote kwaliteitsimpuls gegeven door niet alleen de ontwerpen van alle types te moderniseren, maar ook de constructie, bouwmethode en het lijnenplan voor het onderwaterschip.

Alle schepen worden in samenwerking met Vripack Yachting in Sneek volgens de modernste methode geconstrueerd. En zijn blijven aler, zo was Crown Yachts in 2009 de eerste werf in Nederland die snijpakketten voor haar casco’s liet snijden met laser; deze methode staat garant voor plaatsnijden zonder toleranties, dus maximale precisie!

” Topdek is voor ons de ideale keuze voor een kunststof dekafwerking vanwege de natuurlijke uitstraling, de doordachte kleurstelling en de hoogwaardige montage. Het eindresultaat op ons nieuwe schip voldoet dan ook aan al onze verwachtingen “

– Van Silfhout, Jacht eigenaar