Taal wijzigen

Villa project

BALKON | TRAP | TERRAS | ZWEMBAD | GALERIJ

Het ontwerp van de Villa is verzorgd door Van der Jeugd Architecten die door het gebruik van moderne materialen een fraaie balans heeft gebracht met de natuurrijke omgeving. Het vrijstaande woonhuis is letterlijk één met de natuur omdat het is opgegaan in vloeiende lijnen van het landschap.

De architect heeft voor de toepassing van de vloerafwerking van het balkon, trap en zwembad gezocht naar teakhout en alternatieve producten om een strak ontwerp toch een warme uitstraling te realiseren. Het Topdek kunststof teak is door zowel de architect als eigenaar gekozen tot het alternatief voor de vloer afwerking.

De kunststof teak product eigenschappen zijn:

  • Een onregelmatig houtnerf structuur en dus natuurgetrouwe uitstraling
  • Voelt zeer prettig aan de voeten maar is niet heet in de zon (eigenschappen van de tweede generatie kunststof teak)
  • Brede toepassingsmogelijkheden
  • Uitstekende antislip eigenschappen

Balkon

Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar vanaf dit niveau is er een fraai uitzicht op de omgeving. De kleur van het Topdek kunststof teak is Teak met zwarte voegen en geeft een mooi warm contrast met de omgeving. De brede planken en het bredere lijfhout (de buitenste rand van het oppervlak) hebben een mooie verhouding tot elkaar. Zelfs de goot voor de afwatering van het balkon is uitgevoerd met het kunststof teak (geheel zwart) voor een duurzame waterdichte toepassing. De ronde spiltrap naar het terras wordt mooi geaccentueerd door het brede lijfhout.

Terras

Het terras is het verlengstuk vanaf het zwembad naar de prachtig tuin met vijver en beek. Het lijnenspel loopt vanaf het terras helemaal door tot in de kleed ruimte en bedraagt maar liefst meer dan 15 m1. De vorm van de betonnen buiten wanden worden mooi afgezet in de kunststof teak vloer door het toepassen van het lijfhout. In de betonnen vloer is de jacuzzi geplaatst in plaats van een standaard isolatie matras is er een verrijdbare deksel geplaatst die voorzien is van het Topdek teak.

Trap

In overleg met de leverancier van de spiltrap is het ontwerp van de trede bepaald. Massief teakhouten trede die zwevend oogt. De stalen treden zijn rondom bekleed met het kunststof teak en aan de bovenzijde voorzien van een zwarte bies. De spiltrap geeft een prachtige verbinding tussen het balkon en het terras / zwembad omgeving.

Zwembad

Het uitzicht, de gebruikte materialen en het licht geven een bijzonder plezierige en warme sfeer. De kunststof dek delen lopen door in de sauna, stoomcabine, kleedruimte en zijn de vloer van de douche. Het Topdek kunststof teak kan perfect worden toegepast om een massief aanzicht te creëren waardoor het lijkt alsof er dikke houten dek delen zijn toegepast.

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte of samples aanvragen?

 Neem dan contact met ons op!

Prijs aanvragen Contact opnemen